PARLAMENT DE CATALUNYA    
 
GRUP PARLAMENTARI D’ INICIATIVA
PER CATALUNYA VERDS -
ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA
 
SALVADOR MILÀ I SOLSONA
DIPUTAT
 
  
Sr. Manuel Borraz Aymerich
 
 
                       
                                                                                                                                                                                                                                      Barcelona, 30 de maig de 2007
 
 
Benvolgut Sr.
 
 
Li agraeixo l’àmplia i detallada informació que m’ha fet arribar en relació a la injustícia que en el seu dia es va cometre amb el ciutadà Aderrazak Moubin, de quin cas ja tenia coneixement però no amb el detall que vostè exposa.
 
Comprenc la preocupació de la família i amics del Sr. Moubin per les desafortunades manifestacions que en el seu dia, juny 2000, i de forma improvisada va fer el llavors Síndic de greuges Sr. Anton Canellas.
 
Com a membre de la Comissió parlamentària del Síndic de greuges crec que amb les informacions i puntualitzacions contingudes en la seva carta queda totalment aclarit aquest lamentable episodi de mal funcionament de la Justícia i restablert el bon nom i la memòria del Sr. Aderrazak Moubin, posició que estic segur – i així li ho comentaré – compartirà l’actual Síndic de greuges.
 
Prego transmeti el meu sentiment de solidaritat i respecte, en nom de tot el grup parlamentari d’ICV-EUiA- a tots els familiars i amics del Sr. Aderrazak Moubin: ja saben que en el seu moment el nostre grup va ser defensor de la seva innocència en tots els àmbits on ens va ser possible.
 
Quedo a la seva disposició.
 
Rebi una cordial salutació de,

 
Salvador Milà i Solsona
Diputat al parlament de Catalunya
Grup ICV-EUIA